Forbrukslån 18 år

Hvis du er 18 år og har tenkt til å søke om et forbrukslån, har du ikke alt for mange muligheter. De fleste banker og långivere har som oftest en minste aldersgrense på enten 23 eller 25 år for å innvilge søknader om forbrukslån så derfor kan det ofte være vanskelig å søke om et lån som 18 åring. Men det finnes noen muligheter for å skaffe seg et lån uten sikkerhet også hvis du er 18 år. Besøk nettstedet Forbrukslån 18år om du vil ha en oppdatert oversikt over långivere som tilbyr lån til 18-åringer.

Bank Norwegian tilbyr forbrukslån uten sikkerhet til personer over 18 år på opptil 350.000 kroner, men for å ha en mulighet til at søknaden skal bli innvilget er det viktig at du ikke har noen betalingsanmerkninger og en fast inntekt. Søknaden din blir automatisk godkjent eller avvist på bakgrunn av en kredittsjekk. Det benyttes en tabell som kalles for kredittscore, som vurderer risikoen for å låne ut penger til deg. Med betalingsanmerkninger eller uten inntekt anses risikoen til banken for høy og lånet ditt blir ikke innvilget.

En annen mulighet er å søke om et kredittkort fra re:member. Der er det også 18-årsgrense for å søke om kreditt, og med dette kredittkortet kan du få en kredittgrense på opptil 150.000 kroner. Betingelsene er de samme med betalingsanmerkninger og fast inntekt, og dette kortet gir deg også mange forskjellige rabattavtaler når du benytter det til å handle i nettbutikker.

Har du fylt 20 år kan også et forbrukslån fra Thorn være en mulighet, men der kan du kun låne opptil 50.000 kroner. Som du ser finnes det noen muligheter til å søke om et forbrukslån hvis man er 18 eller 20 år, men lån med måte.