Lån til nyetablert bedrift – her er løsningene

Det er et ukjent antall virksomheter i Norge som dukker opp og kreperer hvert eneste år. Grunnen til at mange ikke lykkes er på grunn av at det finansielle grunnlaget ikke ligger til rette for at kabalen skal gå opp. Det mange nyetablerte bedrifter kveles på er at de ikke har penger nok til å starte opp skikkelig – og da er man nødt til å få tatt opp et lån for å få realisert drømmen.

Bedriftslån.org er en nettside med flere muligheter for finansiering til din bedrift.

Om du har funnet denne artikkelen som følge av at du skal starte en bedrift (eller har startet en bedrift) og trenger penger, så har du kommet rett for videre informasjon.

Her er tre løsninger på hvordan du kan finansiere oppstart av en ny bedrift – eller putte penger inn i en virksomhet som trenger kjappe penger.


1. Forbrukslån.

Det at forbrukslån hører til den private sektoren er en myte som må knuses en gang for alle. Mange bedrifter reddes hvert år av forbrukslån, og grunnen til at dette er populært blant bedriftseiere er fordi man ikke er nødt til å overbevise banken om at man virkelig trenger pengene før man får dem.

At man også i de aller fleste tilfellene kan låne opp mot 250,000,- norske kroner uten problemer gjør også at forbrukslån er hyppig brukt. Riktignok kan det være en høy effektiv rente forbundet med det.

Når passer forbrukslån best?

Når du trenger mye penger rimelig kjapt og er villig til å ta en rentekostnad for å få gjort dette.

2. Kredittkort.

Om du trenger penger til å dekke et lite beløp, så vil jeg anbefale kredittkort som en god løsning på problemet. Du søker på internett, får kortet tilsendt i posten i løpet av et par dager og har da muligheten til å få en god del penger i lån gjennom bruken av dette kortet.

Ofte har kredittkort også en gebyrfri periode, noe som kommer godt med med tanke på kostnader.

Når passer kredittkort best?

Skal du finansiere et lite beløp og kan vente en liten periode er et kredittkort gunstig. Svært gunstige renter – som ofte beløper seg til 0,- (!) kroner.

3. Bedriftslån.

Mange banker har personlig service for de som driver en bedrift, og vil i mange tilfeller sette seg ned med bedriftseiere og høre hva de trenger penger til. Et slikt lån vil være mulig for de som allerede har en bedriftskonto hos den aktuelle banken, og som har en strukturert og god plan for hva pengene skal gå til. Problemet er bare at det tar ofte utrolig lang tid å skaffe seg disse pengene.

Når passer et bedriftslån best?

Når du har en klar og tydelig plan på hva som skal finansieres, hvordan du skal forvalte pengene og at du har veldig god tid med tanke på det som skal betales.
on 15:28 by Admin |   Edit