Lån med medsøker

Når du skal søke om et lån uten sikkerhet er det ofte vanlig å søke alene. Det mange ikke nødvendigvis er klar over, er at om du inkluderer en medsøker har du en mye større mulighet for at lånet skal bli innvilget. I de fleste tilfeller er nok trolig din samboer eller ektefelle klar over søknaden, så hvorfor ikke øke sjansen for å faktisk få de pengene som dere søker om?

Søk lån med en medsøker på Lånmedmedsøker.no

Dette gjelder i hovedsak når det søkes om beløp over en viss størrelse, gjerne over 100.000 kroner, men også på mindre beløp øker muligheten for et innvilget lån ganske betraktelig med en medsøker. Dette er ikke nødvendigvis det samme som en kausjonist, men har du for eksempel ingen samboer, kan du også sette opp en venn eller et familiemedlem som medsøker. Husk bare å spørre om det er i orden først! Noen selskaper krever imidlertid at medsøkeren bor i samme husholdning som hovedsøkeren.

Hvis den personen som du hadde tenkt til å inkludere i søknaden har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker, blir som oftest søknaden automatisk avslått. I slike tilfeller vil det uansett lønne seg å søke alene.

Ofte kan også beløpsgrensen øke hvis dere er to som søker om forbrukslån sammen. Bankene foretar en kredittsjekk for å vurdere hvor mye de ønsker å låne ut, og det er ganske enkelt å forstå at risikoen synker hvis det er to personer som står ansvarlige for å betale tilbake lånet, sett fra bankens side.
on 11:55 by Admin |   Edit