Lån til plastisk kirurgi

Flere og flere i Norge tar opp lån til plastisk kirurgi og andre former for operasjoner,  skjønnhetsbehandlinger eller nødvendigheter, alt etter øyet som ser. Populære ting å fikse på er gjerne forstørring evt. forminsking av bryst, bleking av tenner, øyeoperasjoner, fjerning av rynker/botox behandling, fettsuging, mageplastikk leppeforstørrelser/juvederm behandling eller andre former for kosmetisk kirurgi. Slike typer av inngrep har i de senere år blitt både mer akseptert av folk flest og mer og mer vanlig å utføre.


Desverre for en del er det i hovedsak private klinikker som utfører denne typen av inngrep, ettersom det offentlige i Norge kun betaler for personer som er i veldig behov av slike operasjoner, og prisene hos private klinikker er relativt høye og de færreste klinikker tilbyr finansiering. Prisene varierer fra hva man skal gjøre, men det blir fort et sted mellom 15.000 og 50.000 kroner for noen enkle inngrep.

Når svært få klinikker selv tilbyr avbetaling eller noen form for finansiering på slike tjenester, må man ordne med dette selv, enten via en bank eller et annet selskap som tilbyr finansiering. Kanskje den enkleste måten å ordne dette på, er å søke om et lån uten sikkerhet online. Da har du muligheten til å få overført de pengene du har bruk for inn på din egen konto først, for enten å overføre pengene til klinikken før du går dit for å få utført inngrepet, eller så aksepteres det betaling med visa eller masterkort den aktuelle dagen.

Søk her om et lån fra Lendo

For lån på opp til 350.000 kroner anbefales det å benytte et finansieringsselskap som heter Lendo. De har som krav at du er over 20 år, har en fast inntekt på over 120.000 kroner og ingen betalingsanmerkninger for å  godkjenne søknader om finansiering. Eksempel på lån: Eff.rente 16,84%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 94.150,- Nedbetalingstiden er på opptil 12 år.

Andre typer av forbrukslån tilbyr lengre nedbetalingstid, men husk på at jo raskere du betaler ned på lånet, jo mindre renteutgifter tilkommer. Ved hjelp av en slik nedbetalingsavtale blir det kanskje mulig å få bestilt kosmetisk kirurgi, hvis dette er noe du har drømt om i lang tid. Men selv om det er mulig å få ordnet slike inngrep ved hjelp av en finansiering, skal du helst ikke ta opp et alt for stort lån uten å ha gjennomtenkt din økonomiske situasjon.