Privatlån og lån uten sikkerhet med betalingsanmerkninger

Det er mange som sliter med å få infridd sine låneønsker når det gjelder privatlån og lån uten sikkerhet med betalingsanmerkninger. Hvis du ikke får godkjent normale forbrukslån kan det være godt å vite at noen selskaper spesialiserer seg på denne typen av utlån, hvor du kan få innfridd lån til å refinansiere kredittgjeld, billån, forbrukslån, boliglån eller andre typer av lån som du måtte ha.

Besøk Lånmedbetalingsanmerkninger.no i dag. Der finner du flere utlånere som innfrir lån selv om du har betalingsanmerkninger.

Det du kan gjøre  først, egentlig før du søker, er å skaffe deg selv en god oversikt over din totale gjeld. Skal du først ta tak i dette, gjelder deg først og fremst å skaffe seg en total oversikt. Det er liksom ingen ide å bare refinansiere 80 % av gjelden og la de resterende 20 % løpe videre helt til du får inkassokrav og enda flere anmerkninger. Så skaff deg oversikten først og deretter kan du samle all gjelden din inn i et refinansieringslån.

Men jeg får jo aldri lån?


Her er det viktig å skille klinten fra hveten. Det vil si, hvis du søker om vanlige refinansieringer hvor man ofte benytter et forbrukslån til å for eksempel refinansiere kredittgjeld, så består du ikke kredittsjekken hvis du har en eller flere betalingsanmerkninger. Dette er gjerne en litt sånn høna eller egget situasjon, eller en catch22 om man vil. Du får dermed ikke innvilget refinansieringen fordi du har anmerkningen, og du blir ikke kvitt anmerkningen fordi du ikke får refinansiert. Så hvordan skal man da gå fram for å løse dette problemet vil du sikkert vite nå, ikke sant?

Vi kan kalle det for at hemmeligheten ligger i å velge riktig type av långiver. Velger du en normal tilbyder av lån uten sikkerhet eller privatlån, som benytter normale kredittsjekker for å kontrollere sine kunders økonomiske tilstand, vil du hele tiden få avslag, ettersom de ikke ønsker kunder med betalingsanmerkninger. Men velger du derimot et selskap som har spesialisert seg på å rydde opp i lån med inkasso og anmerkninger, stiller du selvsagt i en helt annen kategori. Det er disse selskapene du må ta kontakt med, for det er her hjelpen ligger! Og hvor finner jeg slike selskap tenker du vel nå?

Vi har lenket til en spesialnettside over her, som kun lister selskaper hvor lånetypen er for personer med betalingsanmerkninger eller for de som har inkasso, inkassokrav eller på grunn av andre årsaker, at de ikke får innvilget lån i normale banker. Det fine med det er at du kan søke online og det er helt kostnadsfritt å sende inn en lånesøknad.

Det er også viktig å være klar over at om man blir kvitt betalingsanmerkningen, så stiller man på nytt med blanke ark og kan igjen søke om vanlige lån, men det er den første baugen som er vanskeligst å komme over. For å få innvilget et slikt lån, krever i dag de fleste långiverene at du har muligheten til å stille sikkerhet i form av fast eiendom. Dette kan være et hus, en leilighet, et småbruk, en hytte eller en annen fritdsbolig. Det viktigste er at har muligheten til å låne opp ekstra penger innenfor verdien som denne boligen innehar.

Hvis du ikke har denne muligheten er fortsatt ikke alle broer brent, fordi det finnes noen andre muligheter, men gjelder det å trå varsomt. Du kan søke om en refinansiering i navnet til ektefelle/samboer hvis denne ikke har noen anmerkninger. Du kan også gjøre det samme i navnet til en i nær familie eller en nær venn. Men, da er det viktig å huske på at lånet dere tar opp vil bli stående i navnet til denne personen, og så fort dere har brukt pengene til å betale ut lånet som du har hvor anmerkningen ligger, at dere da så raskt som mulig tar opp et nytt lån i ditt navn, og løser ut din hjelpende engel. Alt for mange vennskap har skjært seg på grunn av økonomi, så forsøk og fiks opp i dette så raskt som mulig.