Hvor er det lett å få lån?

Det er mange som ønsker å låne penger og som lurer på om det finnes steder hvor det er lett å få lån. Det er ikke nødvendigvis enklere å låne hos en utlåner i forhold til hos en annen, ettersom de bruker forskjellige kriterier når de behandler lånesøknader, men det vil være liten vits å søke om et lån hvor aldersgrensen er høyere enn din egen alder.

De fleste forbrukslån uten sikkerhet man kan søke om online, har et minstekrav om alder over 25 år. Det finnes dog noen unntak hvor det kreves 20 år som minimums alder, og i noen få tilfeller 18 år som minimums alder på lånet.

Søk forbrukslån via Lendo - Lån fra kr 10 000 til 350 000. Enkelt og uforpliktende søknadsskjema. En av Norges største tilbydere av forbrukslån. Låneeks: Eff.rente 16,84 %, kr 65 000 o/5 år, etabl.geb 650 Tot. kr 94 150

Når du leter i markedet etter steder hvor det er lett å få lån, blir det som sagt vanskelig å komme med noe fasitsvar på forhånd. Er du over 25 år får du kanskje godkjent en søknad hos et selskap, mens din søknad blir avvist av et annet, selv om din økonomiske situasjon selvsagt er den samme hele veien.

Noen vektlegger inntekt høyere enn andre, noen vektlegger hvilken type av jobb du har og alt dette og flere faktorer kommer i tillegg til din kredittscore. Banker og finansieringsselskaper vektlegger forskjellig, men vil ikke opplyse offentlig hvilke kriterier du legger mest vekt på, desverre. Dette kaller de for forretningshemmeligheter, og det er tross alt stor konkurranse blant utlånere i dagens marked, noe som kanskje gjør at de vil holde kortene tett til brystet.

Den enkleste måten å skaffe seg et lån på, vil nok desverre være den tungvinne måten hvor du først søker hos flere utlånere. Selv om dette tar litt tid, vil fordelen være at du til slutt kan sammenligne de ulike betingelse, før du velger hvilket tilbud om lån du vil ta i mot. Tross alt tar det ikke mere enn seks til sju minutter å fylle ut en lånesøknad online, så på en halvtime har du sendt inn til fire, fem forskjellige banker. Hvis ingen søknader blir godkjent da, kan du nesten konkludere med at det ikke var så lett å få lån som du hadde regnet med.