Lån ved skilsmisse

Det er ikke uvanlig å skille lag i Norge, og vi opplever mange skilsmisser eller samboerbrudd hvert eneste år. Desverre er dette gjerne en kostbar affære for begge parter, ettersom det skal kjøpes eller leies et ekstra sted å bo. Ikke nok med det, men vi deler opp de fleste husholdningsartiklene vi har, og disse må supleres hver for seg i det nye husholdet. I blant så flytter den ene parten inn til en ny partner som har de fleste av disse tingene, men det er uansett dyrt å skille seg i Norge. Derfor blir mange nødt til å ta opp et kortsiktig lån når skilsmissen er et faktum.

Søk om et raskt og kortsiktig lån uten sikkerhet via Lendo her.

Det er ingenting å skjemmes over, ettersom de færreste av oss har en egen reservekonto som er beregnet på et samlivsbrudd. Dette er tross alt noe som skjer i løpet av en tidsperiode, og som regel ingenting som har vært planlagt over lengre tid. Dermed oppstår det endel kostnader, som helst skal løses så raskt som mulig. Det må som regel kjøpes inn ett ekstra sett med hvitevarer, tv, sofagrupper og mye annet som vi har i huset.

Bare slike nødvendige kjøp, havner fort på nærmere 50.000 kroner, i tillegg kommer det en del andre kostnader som man i utgangspunktet kanskje ikke var klar over. Det skal bestilles tv-kanaler og bredbånd til den nye boligen, pluss alt mulig annet som man har bruk for. Hvis den ene parten skal kjøpe ut den andre fra felles bolig, snakker vi fort om flere hundre tusen kroner. Skal ingen beholde den felles boligen, må denne selges og nye skal kjøpes inn, med alle kostnader som er forbundet med dette.

Det er i hvert fall hevet over enhver tvil, at å ta opp lån ved skilsmisse ikke er uvanlig i det hele tatt. De færreste av oss har en sparekonto med mange hundre tusen kroner på, hvor pengene bare kan hentes ut etter for godt befinnende.

I dag kan du ta opp et lån på helt opp til 500.000 kroner uten sikkerhet, noe som komme godt med når du har havnet i en skilsmisse eller et samlivsbrudd.