ad

Bank Norwegian Forbrukslån

Et av de billigste forbrukslån på markedet kommer fra Bank Norwegian. Her kan du søke om mellom 25.000 og opp til 500.000 kroner uten å stille sikkerhet. Bank Norwegian tilbyr signering av lånesøknaden elektronisk med BankId, så du vil få svar med det samme om din søknad blir godkjent. Bank Norwegian har også en oversiktelig lånekalkulator hvor du lett kan se hvor mye lånet vil koste deg hver måned, avhengig av lånebeløp og netbetalingstiden som går opp til 15 år.

For å kunne søke om et forbrukslån fra Bank Norwegian må du være norsk statsborger. Du kan ikke noen aktive inkassosaker, og du må ha en registrert liknet inntekt. Det vil bli foretatt en kredittvurdering, men denne foregår automatisk online, slik at du får svar med en gang på om din søknad blir godkjent. Et lån uten sikkerhet fra Bank Norwegian kan også benyttes til å refinansiere smålån eller kredittkortgjeld, du vil uansett få svar på dagen.

Forbrukslån fra Bank Norwegian. Online søknad og svar med en gang. Lån inntil 500.000 med rente fra 9,59%! Søk nå! Eksempel: 65k o/5 år,17,8%, etb 950 Tot: 95872kr

Hvis du ønsker å gå til innkjøp av en båt uten egenkapital, er dette lånet midt i blinken. Du kan søke om et lånetilsagn i dag, slik at du har alle formaliteter i orden når du finner den rette båten. Det koster ingenting å sende inn en lånesøknad, og du søker helt uten forpliktelser. Du kan søke her om et forbrukslån via Bank Norwegian i dag, og du har svaret i løpet av kort tid.