Forbrukslån 20 år

Å søke om et forbrukslån kan være en løsning hvis man har behov for penger relativt raskt. De fleste selskaper som tilbyr et lån uten sikkerhet har vanligvis nedre aldersgrenser på enten 21, 23 eller 25 år, og det er ikke så mange som tilbyr forbrukslån hvis man er 20 år, men noen muligheter finnes det. Grunnen til at mange selskaper ikke tilbyr forbrukslån til 20-åringer, er at de anser at risikoen for at lånet ikke blir tilbakebetalt er høyere for denne aldersgruppen, i forhold til de som er eldre. Urettferdig, ja det kan det nok være, men dette er noe som bankene selv bestemmer.


Men hvis du har fylt 20 år og ønsker å søke om et forbrukslån har du imidlertid i hvert fall 2 muligheter til å skaffe deg et lån. Det ene er Thorn som tilbyr lån på opp til 50.000 kroner, og de krever ikke at du stiller sikkerhet. For å søke om lån fra Thorn må du være over 20 år, ikke ha betalingsanmerkninger og en fast inntekt. Du må også ha en registrert adresse i Norge.

En annen mulighet er egentlig ikke et forbrukslån, men et kredittkort fra re:member. Dette kan du nemlig søke om når du er 18 år, og de tilbyr en kredittgrense på opp til 150.000 kroner. Her får du 52 rentefrie dager, og kan etter denne perioden selv velge hvor mye du vil betale ned hver måned. For å kunne søke om dette kredittkortet må du også kunne vise til en fast inntekt. Ha gjerne din BankID tilgjengelig, da dette gjør at du får kortet raskere i posten.

Som sagt så er det ikke alt for mange selskap som lar deg søke om et forbrukslån hvis du er 20 år, men dette er i alle fall noen løsninger. Husk bare på å ikke låne mer enn hva du klarer å betale tilbake uten problemer, men hvis du har kontroll på avdragene er ikke nødvendigvis et forbrukslån noe problem.