Forbrukslån med lav rente

Når du planlegger å søke om et forbrukslån, er det flere faktorer som spiller inn for å skaffe seg det billigste lånet. En ting er selvfølgelig den nedre aldersgrensen for hvem som banken aksepterer søknader fra. Aldersgrensen for å kunne søke om et forbrukslån starter på 18 år, men i de fleste tilfeller er det vanlig med en nedre aldersgrense på 25 år. Et lån fra Thorn tilbys også til kunder som har fylt 20 år.

Men hvis man ser bort i fra aldersgrensene ved å søke om et lån, er det jo gebyr, renter og de totale kostnadene som bestemmer hvilket forbrukslån som er det billigste. I alle tilfeller så blir den effektive renten fastsatt individuelt, basert på kredittverdighet, inntekt og en total vurdering av søkerens økonomiske situasjon. For å finne det beste forbrukslånet, vil det i de fleste tilfeller lønne seg å søke hos flere långivere samtidig, ettersom man da i ro og mak kan vurdere de ulike tilbudene.

Selv om man da har funnet den rette tilbyderen av forbrukslån, er det også viktig at man får lånt seg et stort nok beløp som dekker de behovene man har. En lav rente er bra, men det er også viktig å få nok penger overført på konto. Vi anbefaler normalt sett et forbrukslån fra Bank Norwegian, ettersom de tilbyr lån på helt opptil 350.000 kroner, og tilbyr gunstige renter og betingelser på lånet.

Skal du låne mindre summer eller du vil betale tilbake pengene på et kortere tidsrom, kan et kredittkort fra re:member være løsningen, ettersom du da slipper etableringsgebyret som forbrukslån har. Hvis tilbakebetalingen strekker seg til mindre enn ett år vil nok et kredittkort lønne seg i forhold til et forbrukslån, selv om renten da er noe høyere.