Samle Smålån

Hvis du har mange forskjellige smålån vil det ofte være veldig god økonomi i å samle disse til et større lån. Det høres kanskje ikke så fristende ut å ta opp enda et lån for å spare penger, men sannheten er at dette er en rimelig grei måte å skaffe seg litt billigere låneutgifter hver måned. Noe av den dyreste gjelden som nevnes for tiden er kredittkortgjeld, og betaler du på flere forskjellige kort samtidig, blir det fort penger til overs hvis du har muligheten til å avslutte alle kredittkortene dine, for å heller samle denne gjelden inn i et nytt separat forbrukslån.

Enkelt og fleksibelt lån fra Bank Norwegian. Søk online helt uforpliktende. Du får svar med en gang – vi tilbyr inntil 350.000 med rente fra 9,59%! 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr

En slik refinansiering koster deg ikke noenting på å forsøke. Du kan for eksempel kontakte Bank Norwegian, og der tar de seg av all kontakt med dine kredittorer, betaler ned på din gjeld og sørger på et enkelt vis at du for fremtiden bare har en långiver å forholde deg til. Søker du om en refinansiering som blir godkjent, kan du sammenligne vilkårene og betingelsene før du bestemmer deg, så det er ikke akkurat snakk om at du har noe å tape. En annen mulighet er selvfølgelig å gå til din lokale bankfilial og høre hvilke muligheter de har for refinansiering av smålån.

Utenom det økonomiske aspektet er det selvsagt også mye enklere å bare forholde seg til en enkelt långiver, i forhold til flere selskaper som skal ha betalt hver måned. Å skylde penger er ikke nødvendigvis den enkleste saken i verden, så det er i hvert fall om å gjøre å få situasjonen til å bli så enkel som mulig. Ved å samle dine smålån til et lån, så kanskje du i allefall er et stykke på vei til en enklere økonomisk hverdag.