Billån

Har du planer om å skaffe deg en finansiering for å kjøpe bil, båt, snøscooter, caravan eller motorsykkel, bør du vurdere vår samarbeidspartner Finansa, som tilbyr en av markedets gunstigste lånebetingelser for kjøp av bil. Finansa tilbyr i dag inntil 10 års nedbetaling på billån og 15 år på båtlån. Renten er fra 4,95 % nom, hvis du har mulighet til å stille 35 % i egenkapital. 100 % finansiering er også fullt mulig med en rente til 6,80 %, noe som også er en relativt gunstig finansieringsmulighet til ditt bilkjøp uten egenkapital. Med disse vilkårene er dette i klassen for norges beste og billigste billån nå for tilfellet.

Søknaden foregår online uten unødvendige forsinkelser, og du får svar på din søknad på e-post, enklere kan det nesten ikke bli. Har du enna ikke funnet den bilen du har tenkt til å kjøpe, kan du allerede nå søke om et lånetilsagn, slik at du er klar til å handle når drømmebilen skulle dukke opp på markedet med et billån på dagen.

Renteeksempel for billån: Eff. rente 7,0 %, 150.000,- o/5 år, etabl.geb. 2.250,- Totalt 177.281,- Lånekalkulatoren til Finansa gir deg også eksakte opplysninger om ditt lån til bil, med renter, gebyrer og totale kostnader basert på lånets løpetid og størrelse. Søk om billån under her: