Thorn senker renten på lån

Finansieringsselskapet Thorn senker renten på sine forbrukslån uten sikkerhet i Norge, og øker samtidig lånebeløpet opp til 50.000 kroner. I forhold til mange andre utlånere av lån uten sikkerhet som ofte krever en minste aldersgrense på 25 år, har Thorn bare en aldersgrense på 20 år og et krav om fast inntekt fra sine lånetakere, samt at man ikke har inkasso eller andre betalingsanmerkninger.

Tidligere hadde selskapet en litt høy effektiv rente i forhold til andre, men har nå senket renten slik at den starter nå på bare 9,9 %, og man kan velge en nedbetalingstid på opptil 5 år.

Så skal du ta opp et forbrukslån uten sikkerhet på opptil 50.000 kroner og er 20 år, leverer nå Thorn et mye bedre alternativ i forhold til renten, enn hva som var tilfellet tidligere. Det er bra at man ikke behøver å betale skjorta i renter med et forbrukslån, bare fordi man ikke har fylt 25 år enda. Behovet for penger kan melde seg uavhengig av hvilken alder man har.

Så er det bare å håpe på at eventuelt flere banker velger å følge eksempelet til Thorn om å senke renten på sine lån. Norges Bank holder i hvert fall sin rente uendret fremover. Send inn en søknad til Thorn under her, så får du et tilbud med en endelig fastsatt rente. Det kan du velge å akseptere eller ikke, uten øvrige forpliktelser.

Søk her om et lån fra Thorn på opp til 50.000 kroner.

Låneeksempel: Eff.rente 15,13%, 25.000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 35.008,-
on 20:35 by Admin |   Edit