Raske penger på nett, er det mulig?

Hvis du har behov for raske penger på nettet, er du trolig på jakt etter et forbrukslån uten sikkerhet. Du kan nemlig låne flere hundre tusen kroner på nett, og de fleste långiverene gir deg i dag et svar med en gang på din søknad, slik at du raskt vet om den blir innvilget eller avvist. Blir lånesøknaden om et korttidslån innvilget, har du som regel pengene inne på din egen konto i løpet av et sted mellom to til tre virkedager, noe som må sies å være ganske raskt.

I dag opererer de fleste bankene som tilbyr forbrukslån online, en automatisert kredittvurdering, slik at du som søker får en godkjennelse eller et avslag på direkten, noe som også en tidsbesparing i forhold til å måtte vente i dagesvis på et brev i posten. Så å skaffe seg raske penger på nettet er absolutt en mulighet for de aller fleste av oss.

Den eneste begrensingen ligger egentlig i forskjellige anmerkninger som skyldes manglende betalinger av regninger innen fristen. Det betyr at om du har en såkalt aktiv betalingsanmerkning, det vil si at kravet fortsatt ikke er gjort opp og avsluttet, vil du ikke bli tilbydt et forbrukslån i Norge i dag. Det var den negative delen hvis du har betalingsanmerkninger, den posetive er at når kravet er gjort opp og betalt ut, så kan man igjen søke om lån og har den samme muligheten som andre for innvilgelse av søknadene. Kanskje ikke så altfor urettferdig når alt kommer til alt.

Et raskt korttidslån er mulig.


Så å få tilgang til raske penger gjennom et usikret lån er i aller høyeste grad mulig for de fleste av oss. Det gjelder vel egentlig bare å ikke la seg friste til å låne mere penger enn hva som er enkelt å betjene. Et greit tips å ta med seg er å betale inn litt ekstra de månedene som det er rom for det. Kanskje også søke avdragsfrihet på boliglånet i en periode, for å prioritere å betale ned mest mulig på forbrukslånet? Se på hvilke gebyrer og rentesatser som de forskjellige lånene har, så er det ganske så raskt å finne ut hvilket lån man skal prioritere høyest for å spare mest mulig penger.

Selv om kjappe penger er fint og flott, kan det jo være greit å få betalt tilbake gjelden så raskt som mulig også da. Det er jo faktisk mulig å få til både pose og sekk her, to ting på en gang, nesten et kinderegg med andre ord!