Lån fra Nordax Finans

Nå kan du låne penger via det annerkjente finanshuset Nordax her på Låne Info. Nordax Finans har operert siden 2003 og har totalt mer enn 100.000 kunder i hele Norden, samt Tyskland. Selskapet tilbyr i tillegg til lån uten sikkerhet, også konkurransedyktige vilkår på høyrentekonto med sikkerhet gjennom den svenske innskuddsgarantien på inntil 100.000 Euro. Nordax har de tre siste årene blitt kåret til beste høyrente bank av det annerkjente magasinet Norsk Familieøkonomi, og ligger hele tiden i toppen av slike kåringer.

Hvis du i dag har behov for å ta opp et lån uten sikkerhet, kan du nå søke om beløp på mellom 10.000 kroner og opp til 400.000 kroner på dagen. Klikk her for å søke om lånet. Kravene som stilles til deg som søker, er at du er over 23 år og har en inntekt per år som overstiger 150.000 kroner i året. Du skal også være norsk statsborger eller være bosatt i Norge i de tre senste årene. Søkere med betalingsanmerkninger som fortsatt er aktive vil ikke bli godkjent. Det finnes muligheter til å søke sammen med noen, og da øker også sjansene for å få godkjent lånesøknaden ettersom det tas hensyn til to inntekter.

Du velger selv den nedbetalingstiden som passer til din økonomi på inntil 15 år, og får et fast beløp og forholde deg til hver måned. Renten fastsettes individuelt etter en personlig kredittsjekk, og starter på 7,9 %. Du kan se et eksempel på rente her; effektiv rente på lån til 65.000 kroner er 19,3 % (hvor den nominelle renten er 14,9 %). Etableringsgebyr for opprettelse av lån er kr. 1.475, termingebyret 65 kroner, som totalt gir et samlet lånebeløp på 98.580 kroner.Nedbetalingstiden kan følgelig endres underveis, og det koster selvsagt ingenting ekstra å løse inn hele lånebeløpet før tiden.Lånet fra Nordax er godt egnet til å samle lån og kreditter, spesielt hvis du skylder penger til flere ulike långivere. Ofte er renten på flere smålån høyere i forhold til om du samler all gjelden inn i ett enkelt privatlån. Det kan være veldig greit å spare noen kroner på en slik refinansiering, samtidig som det blir enklere å bare forholde seg til en långiver.

Søker du om et forbrukslån i dag, har du ved normal behandlingstid pengene overført til din egen konto i løpet av to til fire arbeidsdager. Søknaden er kostnadsfri og helt uten forpliktelser.

Ettersom dette er et lån uten sikkerhet, behøver du ikke å oppgi formålet med finansieringen når du søker, uansett om pengene skal gå til refinansiering av mindre lån eller større utgifter. Dette er og blir en privatsak, om du søker om et lån fra Nordax Finans i dag eller senere.
on 10:58 by Admin |   Edit