Refinansiering for å slette kredittkortgjeld

Kredittkortgjeld er noe av det dyreste man kan ha. Samtidig er det og noe av det enkleste å få. For man drar enkelt kredittkortet i vanlige butikker og plutselig har man brukt opp alle pengene. Mange får en ubehagelig overraskelse når de får kredittkortregningen. Plutselig må man finne penger til å dekke kredittkortgjelden. Hva skal man gjøre?  Refinansiering for å slette kredittkortgjeld er den beste veien ut av en presset økonomisk situasjon. Få kontroll og bli kvitt kredittkortgjelden din!

Refinansiering for å slette gjeld


Kredittkort er et forhåndsgodkjent lån som er tilgjengelig hele tiden. Hver gang du drar kredittkortet, låner du penger. Så lenge du betaler hele kredittkortregningen når den kommer, slipper du renter. Problemet oppstår hvis man utsetter betalingen, for da får man renter. Rentesatsen er ofte svært høy på kredittkort, så da vil totalt summen øke hele tiden. Før du vet ordet av det, har du nådd maks grensen på kortet og du sliter med å betale regningene. Det er da du må vurdere refinansiering for å slette kredittkortgjelden og samler du slike lån til ett enkelt, er du på rett vei økonomisk.

Når bør du refinansiere for å slette kredittkortgjeld?


En god tommelfingerregel er at du bør kunne betale ned minst halvparten av kredittkortregningen din hver måned. I tillegg bør du ikke ha mer enn et kredittkort med gjeld. I det øyeblikket du har to eller flere kredittkort du ikke klarer å betale ned på, bør du vurdere refinansiering. Skulle du ha havnet i den uheldige situasjonen at du bruker et kredittkort for å betale rentene på et annet, da vet du at du er i trøbbel. Husk at jo fortere du begynner å vurdere en refinansiering, jo fortere får du den bedre økonomisk hverdag. For ved å slette kredittkortgjelden unngår du både betalingsanmerkninger og ikke minst, søvnløse netter.

Refinansiering er enkelt


Refinansiering er svært enkelt. Du tar kontakt med en som tilbyr denne type tjenester, så vil de komme med et tilbud. Husk å lese igjennom hele tilbudet før du aksepterer. Når du har akseptert et tilbud, tar normalt sett lånetilbyder seg av resten. Dermed slipper du å snakke med hvert enkelt selskap du har et kredittkort hos. Din nye lånetilbyder vil ordne opp i alt, så du behøver bare å forholde deg til denne ene aktøren. Så ikke bare er det lønnsom for deg å refinansiere for å slette kredittkortgjeld, men det er og svært enkelt og praktisk. Så ikke la kredittkortgjeld stjele nattesøvnen din, refinansier!