Refinansiering til oppussing hjemme

En refinansiering kan gi deg ekstra midler til oppussing hjemme, og det virker nesten som det alltid er noe som trenger litt oppussing, enten et strøk med maling eller at man må gjøre om totalt på et rom. Dette kan være vanskelig å få råd til. En mulig løsning er å refinansierer lånet eller lånene dine. Dette kan gi deg det nødvendige økonomiske spillerommet!

Refinansiering til oppussing hjemme


Når man trenger å pusse opp hjemme, må de fleste låne penger. Mange velger å ta opp et forbrukslån eller låne på kredittkortet. En bedre løsning er å refinansiere for å få ekstra penger til å pusse opp hjemme. Med en refinansiering kan du sikre at du får pengene du trenger, uten å måtte finne en ny lånetilbyder. De fleste vil oppleve at de kan spare mye på en refinansiering til oppussing hjemme. 

Et lån, mer kontrollHvis du har et lån, så har du en lånetilbyder å forhold deg til. Dette gjør det enklere å forhandle frem kortvarige betalingsutsettelser om man skulle ha behov for det. For selv om man har vært nøktern når man har regnet ut hvor mye renter man tåler, så kan det skje uventede ting i livet. Man kan miste jobben, bli syk, eller annet. Dette kan få store konsekvenser for økonomien spesielt om da har flere smålån. I tillegg er det enklere å unngå at man glemmer å betale regninger hvis man kun har en regning å forholde seg til.

Rimeligere renter, både med og uten sikkerhet


Den rimeligste renten får man selvsagt hvis man kan stille noe i pant, slik som huset. Hvis du ikke har store verdier du kan sette i pant, hvis du leier leiligheten, så vil det likevel være gunstig å ha et samlet lån. Lånetilbyderen vil kunne gi deg bedre renter og ikke minst, lengre nedbetalingstid.

Det blir oftere dyrere enn du tror


Husk å lage et budsjett som åpner for ekstra utgifter. Det er ofte dyrere å pusse opp enn man tror når man begynner. Spesielt om man skal pusse opp viktige rom som badet eller kjøkkenet. Så hvis du skal refinansiere til oppussing hjemme, legg på litt ekstra. Da er du sikker på at du har nok midler til å dekke også de uforutsette utgiftene. Skulle du sitte igjen med mye ekstra etter at alle utgiftene er betalt, kan du enkelt betale dem tilbake. Så husk, ikke ta opp små lån, refinansier til oppussing hjemme.