Finn det beste forbrukslånet

Hvis du har tenkt til å søke om et forbrukslån i nærmeste framtid, kan det være lurt å vite litt om hvilke tilbud som finnes på markedet. For å finne det beste forbrukslånet må du først vite hvor mye penger du har tenkt til å låne, samt hvor lang tid du tror det vil ta å nedbetale lånet.

De fleste utlånere som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet har en effektiv rente som starter på rundt 10 %, men denne økes i forhold til ulike faktorer som inntekt, alder, generell økonomisk situasjon, ansettelsesforhold, boliglån, tidligere mislighold av lån og hvor lang nedbetalingstid som beregnes. Søk her om lån fra GE Money:

Forbrukslån fra GE Money Bank - Forbrukslån fra kr 30 000 til 250 000. Enkelt og uforpliktende søknadsskjema. En av Norges største tilbydere av forbrukslån. Låneeks: Eff.rente 16,84 %, kr 65 000 o/5 år, etabl.geb 650 Tot. kr 94 150

Vanligvis er det også et krav om at søkeren må være minimum 25 år for å kunne søke om et forbrukslån uten sikkerhet, og ha en inntekt på minimum 150.000 kroner eller mer, noe i for seg de fleste har i Norge i dag. Med betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker blir det forøvrig vanskelig å få en godkjent lånesøknad, da de fleste banker ser på deg som en da for stor risiko.

Noen av de beste forbrukslån som i dag finnes på det norske markedet, kan du søke om her på Låne Info. Vi anbefaler blant annet GE Money, Bank Norwegian og Online 24 fra DnB for deg som er over 25 år. Et lån fra Thorn er en gunstig mulighet for de som er over 20 år og ikke kan søke om noen av de andre lånene.

Det kan også være andre aktører som har gode betingelser på forbrukslån uten sikkerhet, men disse utlånerene har i alle fall store og seriøse selskaper i ryggen. Du kan søke om flere lån, og bestemme deg senere hvis du skulle bli godkjent for flere av de du har søkt på. Dette er uansett noen av de beste forbrukslån på markedet.