Refinansiering

Hvis du har lån på flere kanter, kan en refinansiering være tingen for å få en ryddigere og mer oversiktelig økonomi. Det høres kanskje dumt ut å låne penger for å betale ned på gjeld, men en refinansiering gjort på den rette måten er både lønnsomt og enkelt.

La oss si at du skylder litt penger på ulike kredittkort og kanskje noen små forbrukslån. Betingelser og renter er gjerne forskjellige på de forskjellige lånene, og har du muligheten til å samle all gjelden inn i et lån med gode betingelser, blir det fort noen ekstra kroner til overs hver måned.

Et låneselskap som i dag har gode betingelser er Bank Norwegian. Her har du muligheten til å samle forskjellige smålån til en nominell rente som starter på bare 8,99 % (9,59 % effektiv rente). Selv om renten fastsettes individuelt utifra inntekt, alder og generell økonomi, får du med stor sikkerhet bedre betingelser i forhold til å ha flere lån hos forskjellige utlånere.

En annen positiv ting med å refinansiere gjennom Bank Norwegian, er at du selv slipper å ta kontakt med alle banker, kortselskaper eller andre steder hvor du skylder penger. Når lånesøknaden din har blitt godkjent, tar Bank Norwegian på dine vegne kontakt med de stedene hvor du skylder penger, og gjør opp gjelden uten at du selv behøver å være med på denne prosessen.

Du behøver imidlertid ikke å bestemme deg om en refinansiering på forhånd. Søk om en refinansiering hos Bank Norwegian, og ta stilling til hva du vil gjøre etter at du har fått den eksakte renten som vil bli gjeldene for deg. På den måten er du helt sikker på at en slik refinansiering vil lønne seg.