Vil du ha info om lån?

Låne info er en ny nettside som tar sikte på å gi en god oversikt over forskjellige utlånere og selskap som tilbyr lån og forbrukslån i Norge. Her kan du sammenligne lån og se hvilke betingelser som passer best til ditt behov. Hvis du for eksempel ønsker å handle noe, reise på en ferietur til syden eller pusse opp kjøkkenet men ikke har pengene tilgjengelig fordi den økonomiske situasjonen ligger litt på etterskudd, kan det være en enkel løsning å låne disse pengene i en periode.

Mange har ofte blitt tiltrukket av muligheten til å kjøpe nå og betale senere. En del har dratt denne muligheten såpass langt at de i dag lever fra kredittkort til kredittkort. Dette skal du være klar over hvis du planlegger å søke om et privatlån uten noen form for sikkerhet. Renten på slike lån er gjerne litt høyere enn for eksempel boliglån, men de varierer fra søknad til søknad og her spiller forskjellige faktorer inn når den endelige renten skal avgjøres. Ting som sikker jobb, egen eller leiet bolig, alderen på søker og forskjellige andre ting knyttet oppimot økonomiske forhold og hvor sikker man er som lånetaker eller betaler.

Låne.info er en sammenlignings tjeneste som hjelper deg med å finne billige lån og raske personlige lån, for på den måten hjelpe til med å studere markedet før du søker om et lån. Vi lever i en tid da økonomien ikke alltid er den enkleste tingen å være oppmerksom på, og kan ofte være fristende å bare legge problemene bak oss ved å bare søke om et raskt lån uten å ha sjekket de forskjellige rentemulighetene og betingelsene som finnes hos forskjellige tilbydere av forbrukslån.

Hvis du allerede har opprettet et relativt dyrt lån, eller har et kredittkort som du betaler ned på, kan det være en god mulighet til å samle disse utgiftene inn i et såkalt smålån. På denne måten kan dine månedtlige utgifter i beste fall gå ned med flere tusen kroner. En nesten uskreven regel hvis du står foran et nytt lån er å sammenligne flere utlånere ettersom de har både forskjellige lånevilkår, men også forskjellige betingelser som passer utifra din egen økonomiske situasjon. Velg alltid den bank eller finansselskap som gir deg det tilbudet som lønner seg mest.

Snart er tjenesten om å sammenligne lån og forbrukslån oppe går går her på siden til låne.info, enn så lenge så anbefaler vi privatlånet fra Online 24 hvis du har behov for mellom 10.000 og 250.000 kroner. For å kunne søke om dette lånet må du være over 25 år, ha en årsinntekt på minimum 150.00 kroner og ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger som er aktive når du søker. Dette lånet har av de beste betingelsene på markedet av de selskaper som vi har vurdert. Sammenlignet med andre lån på markedet får du også her en klar fordel ved at du har en bruksreserve tilgjengelig på konto, men rentene begynner ikke før du bruker av pengene. Mer info om lån kommer snart.