Forbrukslån på dagen

Hvis du har behov for et forbrukslån på dagen, kan de forskjellige långivere som annonserer her på siden anbefales. Både Bank Norwegian, Online 24 og Thorn tilbyr lån på dagen og de gir deg svar på din søknad den samme dagen som du sender den inn. Den eneste begrensningen som gis er at dette foregår innenfor normale åpningstider. Det foretas vanlige kredittvurderinger av din økonomi, og basert på dette blir derfor din søknad godkjent eller avvist samme dag som du søker om lånet.

Lånegrensene varier noe fra de forskjellige selskapene. Med et lån fra Thorn kan du låne opp til 25.000 kroner uten sikkerhet, og disse kan betales ned på opp til 60 måneder om ønskelig. Med et lån fra Online 24 kan du få lånt mellom 10.000 og 250.000 kroner, og her kan du velge å dele opp betalingene i opp till 12 år. Et forbrukslån fra Bank Norwegian gir deg muligheten til å låne mellom 25.000 og 350.000 kroner, og her er nedbetalingstiden på opp til 15 år. Ingen av selskapene ber om å få vite hva pengene skal benyttes til.

For å få godkjent en søknad om et forbrukslån på dagen, er det noen viktige faktorer som spiller inn. Du må ha en fast bostedsadresse i Norge, ha en fast inntekt og ikke ha noen inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Den raskeste måten er å søke hos flere långivere samtidig, og blir flere av lånene godkjent velger du bare det som gir de beste betingelsene. Renten fastsettes individuelt utifra en kredittscore som du får opplyst når søknaden er godkjent. Du står fritt til å velge eller avvise hvilket selskap du vil benytte, etter at du har fått innvilget et eller flere forbrukslån på dagen.