Forbrukslån på timen

Hvis du jakter på et forbrukslån på timen, er den enkleste måte å skaffe seg et raskt svar på søknanden ved å søke online. På denne måten får du gjerne et raskere svar i forhold til om du skulle møtt opp i banken personlig for å snakket med en konsulent eller rådgiver. De fleste selskaper som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet på sine nettsider, gir deg beskjed med det samme på om akkurat din søknad har blitt godkjent eller ikke. Deretter blir lånebeløpet ført inn på din bankkonto, men dette kan ta noen dager uavhengig av om du søker i banken eller på nettet.

Det er viktig å merke seg forskjellen på et raskt svar og en rask overføring til konto. Det er flere banker og kredittselskaper som reklamerer med forbrukslån på timen, men sannheten er at det ofte er svaret på søknaden som blir gitt på timen.

Såkalte SMS lån hvor man bare behøver å sende en SMS for å få penger inn på konto med det samme, er noe forbrukerombudet fraråder på grunn av impulshandlinger som kanskje ikke er så veldig overveid. Folkia er et selskap som tilbyr slike SMS lån eller mikrolån som de også kalles, ettersom maks lånebeløp er på 5.000 kroner og de må tilbakebetales i løpet av 30 dager. For å kunne søke om lån via en SMS, må du også allerede være en registrert kunde, sikkert for å forhindre litt av de som bestiller seg et minilån på impuls. Det går ann å søke om et slikt mikrolån under her:

Folkia: Har du behov for et lite lån? Da er et lån fra Folkia et godt alternativ. Lån fra 1 000 – 20 000 kr. Eks: 10.000 kr i 6 mnd, eff.rente 116%, etabl.geb 350, Tot: 12.408,-

I mange tilfeller kan det lønne seg å spare opp til en buffer på kontoen, hvis det kommer en uforutsett kostnad i slutten av måneden. Men hvis dette ikke er gjort i forkant, kan et forbrukslån på timen være en løsning, i alle fall til man har kommet seg over kneika økonomisk igjen.