Samle Kredittkortgjeld

Det er mange som har har flere forskjellige kredittkort som man betaler ned på, og i mange tilfeller er dette en av de mest kostbare former for lån som finnes i dag. Kreditten som finnes i disse kortene bør i beste fall benyttes på en meget kortsiktig måte, ettersom de fleste selskapene tilbyr en rentefri periode som vanligvis ligger mellom 4 og 6 uker. Planlegger du å betale tilbake pengene innenfor denne perioden koster ikke kredittkortene deg noenting, og det kan da være en veldig fordelaktig måte å låne penger på.

Hvis du derimot har tenkt til å utsette tilbakebetalingen utenfor den rentefrie perioden, er nok ikke et eller flere kredittkort den mest økonomiske gunstige låneformen. Med flere kort kan de totale rentekostnadene fort nærme seg 30 % effektiv rente, og da vil det nesten alltid lønne seg å samle kredittkortgjelden i et vanlig forbrukslån i stedet. I tillegg til at renten stort sett ligger på mellom 10 og 20 % effektivt, noe du får opplyst spesifikt med en gang når du søker (og før du eventuelt velger å ta lånet), og du får også bare en långiver å forholde deg til, og bare en regning.

Fordelen med et forbrukslån i forhold til kredittkortgjeld, er i tillegg til at du sparer penger på rentekostnader, også har muligheten til å forandre lengden på lånet hvis den økonomiske situasjonen skulle forandre seg i fremtiden. Du har da muligheten til å forandre nedbetalingstiden og beløpet som trekkes hver måned. Sender du inn søknader hos flere långivere samtidig, kan du sammenligne de ulike tilbudene som du får presentert, for å til slutt kunne velge det beste tilbudet. På denne måten vil du også kunne ha en bedre kontroll på dine utgifter hver måned.

Her finner du noen selskaper som tilbyr å samle kredittkortgjeld med gode vilkår. Renten som er oppgitt er et eksempel, det endelige tilbudet får du når søknaden din er godkjent og du kan da velge hvilket selskap du vil benytte.


BANK NORWEGIAN -Lån raskt og enkelt med BankID. Du får svar med en gang og hele prosessen gjøres på nett. Søknaden er helt uforpliktende. Vi tilbyr inntil 350.000. 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr

GE MONEY -Forbrukslån fra GE Money Bank - Forbrukslån fra kr 30 000 til 250 000. Enkelt og uforpliktende søknadsskjema. En av Norges største tilbydere av forbrukslån. Låneeks: Eff.rente 16,84 %, kr 65 000 o/5 år, etabl.geb 650 Tot. kr 94 150