Ta opp forbrukslån

Å ta opp et forbrukslån på nett er noe av det enkleste du kan gjøre. Ingen tar kontakt med deg for å få vite hva disse pengene skal brukes til og ingen spør hvor mye penger du skal ha. Beløpet er rett og slett opplysninger som du fyller inn i søknadsskjemaet online, og hvor du samtidig velger hvor lang nedbetalingstiden skal være, enkelt og greit.

Forbrukslån fra GE Money Bank - Forbrukslån fra kr 30 000 til 250 000. Enkelt og uforpliktende søknadsskjema. En av Norges største tilbydere av forbrukslån. Låneeks: Eff.rente 16,84 %, kr 65 000 o/5 år, etabl.geb 650 Tot. kr 94 150

I dag er det nesten ingen som lenger tar opp forbrukslån via det tradisjonelle besøket til banken, men nå foregår hele prosessen på nett. Ikke bare er det mer behagelig å kunne skaffe seg penger på denne måten uten å måtte forlate hjemmet, men det er også en veldig tidsbesparende måte å gjøre det på. Du kan søke hos flere banker samtidig, for å innhente det beste tilbudet uten å måtte løpe rundt fra bank til bank.

Så hva må til for å kunne ta opp et forbrukslån på nettet?


Er du under 18 år så er løpet kjørt. Det er den nedre aldersgrensen som bankene har på lån uten sikkerhet. Man må være myndig for å kunne søke om en slik finansiering. Du må også ha en inntekt enten via en jobb, trygd, pensjon eller andre inntektskilder. Betalingsanmerkninger er ikke noe som blir godt ansett fra bankene når de vurderer dine lånesøknader. Det går ann å søke uansett, men bli ikke alt for overasket om du får avslag hvis du har enten betalingsanmerkninger eller inkasso.

Det går ann å låne mellom 5.000 og helt opp til 360.000 norske kroner i dag, ved hjelp av et forbrukslån uten sikkerhet. Fordelen er at du kan kjøpe det har lyst på allerede i dag, i stedet for å måtte vente til du har spart opp nok penger. Det er kjedelig å vente, så derfor "straffes" du med en rente på de pengene du låner. Det er selvfølgelig ingen banker som låner ut penger gratis.
on 15:01 by Admin |   Edit