Søke boliglån online

Du skal kjøpe deg et nytt hus eller en ny leilighet, og må selvfølgelig låne penger til å finansiere boligkjøpet. Så hvordan skal du gå fram? Gå fra bank til bank for å innhente det beste tilbudet på boliglån, eller sende eposter til alle banker som du kjenner til for å gjøre det samme? En ting er sikkert og det er at det fort kan skille ganske mye i renter avhengig av hvilken bank du tar kontakt med, og med dagens boligpriser kan det utgjøre ganske mye i kroner og øre hver måned.

Hva hvis du kunne gjøre hele denne prosessen enklere, med å bare fylle ut en kort søknad online, og få noen til å gjøre jobben for deg? Det er fullt mulig å søke om boliglån online uten å måtte kontakte mange forskjellige banker for å innhente det beste tilbudet. Ta kontakt med finansieringsselskapet Real Finans, og de kontakter forskjellige banker for deg, og tilbyr per i dag nominell boliglånsrente fra 3,4 %. Det spiller ingen rolle om det gjelder lånefinansiering til ditt første boligkjøp som et førstehjemslån, om det gjelder en refinansiering eller om du bare er på utkikk etter den beste boliglånsrenten for et leilighetskjøp.

Tilbuder du mottar er uforpliktende, men ofte såpass godt at det vil bli det beste du kunne ha funnet på egen hånd. Ofte så er det slik at finansagenter oppnår bedre tilbud enn hva som er mulig for privatpersoner, til og med bankene annerkjenner dette, men for deg er det trolig bare kroner og øre som er interessant i sluttenden.

Det som i hvert fall er helt sikkert, er at det fort kan lønne seg å søke om boliglån online, selv om dette kanskje virker nytt og usikkert. Nesten alle andre typer av lån formidles allerede på nettet, så hvorfor skal man ikke søke om lån til kjøp av bolig også online? Det viktigste i bunn og grunn er jo hva man er nødt til å betale for lånet, ikke hvordan man skaffer seg finansieringen.

Trenden kommer trolig bare til å fortsette, det er bare å se på hvor mange reisebyråer som forsvinner hver måned, og det skulle være litt merkelig hvis alle de forskjellige bankfilialene i Norge skulle fortsette. De fleste bestillinger eller søknader kommer nok til å skje på nettet framover, og det fine med det er for det første at du sparer tid, kan velge det beste tilbudet og til slutt spare penger. Som man så fint sier på engelsk, win-win!
on 21:57 by Admin |   Edit