Mangler du penger til julegaver?

Det nærmer seg julaften med stormskritt, og i år så kommer vi til å handle julegaver for omlag 8.000 kroner per person i gjennomsnitt her til lands. Så hva skal du gjøre hvis du ikke har nok penger til å kjøpe de julegavene du har lyst til. Det å mangle penger er jo noe vi alle er med om av og til, men det er ekstra slitsom nå i juletiden, ettersom mange forventer at de skal få fine gaver av deg og da er det veldig kjedelig å ikke kunne gi bort det man vil.

Så hva skal man gjøre? Låne penger til julegaver, kan man gjøre det da? Vel det kommer jo litt ann på hvorfor du mangler penger akkurat nå. Hvis det kommer inn noen kroner i romjulen eller etter nyttår, så er det jo en veldig kort tidshorisont på lånet, slik at det egentlig ikke tilkommer noen særlige renteutgifter på finansieringen. Er det lenger fra i tid før det kommer inn penger, så er det vel egentlig en vurdering for hver enkelt hva man mener som lønner seg.

Det som går ann er i hvert fall å søke om et forbrukslån online. Nå er det sånn at rentene varierer utifra en rekke faktorer som kredittscore, inntekt, alder, arbeidssituasjon med mere, men det fine er at alle tilbudene du mottar er uforpliktende, slik at du kan vurdere hvor mye lånet koster før du bestemmer deg for å ta det. Et tips i så fall er å sende inn flere søknader samtidig, slik at du har muligheten til å sammenligne de forskjellige tilbudene du får, og i så fall så velger du selvsagt det som er mest lønnsomt for deg!

For å gjøre det litt enklere for deg nå i førjulstiden, har vi listet opp en del forskjellige banker og långivere som tilbyr lån uten sikkerhet nå før jul. Søk hos en eller flere av disse, eller les mer om våre andre utlånere her på siden. God jul!

Her kan du søke direkte om et forbrukslån fra Thorn på opp til 50.000 kroner, hvor aldersgrensen for å søke er 20 år. Lån uten sikkerhet fra Thorn - 25k o/5år, 15,13% Tot: 35 008 Etb 695

Her er en direktelink til søknadsskjemaet til et forbrukslån fra Opp Finans, hvor aldersgrensen for å søke er 21 år: Forbrukslån? Lån inntil 350.000 kr hos OPP Finans - 65k o/5år, 17% Tot: 94 478 Etb 825

Her kommer du direkte inn på søknadsskjemaet til Online 24 som tilbyr en bruksreserve uten renter til du tar ut pengene. Aldersgrensen er 25 år. Online 24 – et smartere privatlån. (Eff.rente 19,74%, 65 000, o/5år, etab 950,-, Totalt: 99 350)
on 20:00 by Admin |   Edit