Trenger du penger i det nye året?

Da er vi kommet til 2013 og for mange er januar kanskje den tøffeste måneden økonomisk. Kanskje har vi kjøpt litt for mange julegaver i forhold til som egentlig var planlagt, kanskje er det de ekstra regningene som bruker å komme i januar måned, eller kanskje er det noe helt annet. Men det er i hvert fall mange som trenger penger nå etter nyttår. En lettvint løsning på de likvide problemene, kan være å ta opp et lån uten sikkerhet online.

Som du sikkert ser her på Låne.info, så har vi flere annonsører som tilbyr usikrede lån du enkelt kan søke om online. Det som er bra er at nesten alle gir deg et svar på dagen, på om din lånesøknad har blitt godkjent. På den måten slipper du å vente i dagesvis for å få vite om du har fått tilgang til ekstra penger eller ikke. For det er klart at når man søker om et forbrukslån på nettet, så vil man jo gjerne ha disse pengene så raskt som mulig inn på konto.

For å finne det beste og billigste forbrukslånet, anbefales det å søke på flere lån samtidig. Da får du nemlig tilsendt flere tilbud på en gang, og kan enkelt velge det som gir akkurat deg de beste vilkårene. Rentevilkårene som er oppgitt i annonsene er nemlig et gjennomsnitt av de som tilbys, og for å få vite de eksakte vilkårene som gjelder for deg er det bare å sende inn noen søknader. Dette koster selvsagt ingenting, og du kan selv velge hvilket lånetilbud du vil benytte deg av, uten andre forpliktelser.

Fordelen med et forbrukslån kontra andre kredittformer som for eksempel kredittkort, er at du har faste beløp å forholde deg til hver måned, ettersom dette er et annuitetslån. Dette kan være enklere å holde oversikten over og betale ned på, og beløpene som gjelder hver måned, for du også opplyst i søknadsprosessen. Enkelt og greit med ingen skjulte gebyrer eller overraskelser i ettertid.

Hvis den økonomiske situasjonen skulle forandre seg i løpet av 2013, er det bare å betale inn mer på lånet hvis det er ønskelig. Dette koster heller ingenting ekstra, og du kan velge mellom å på den ene siden senke de månedlige innbetalingene, eller på den andre siden forkorte løpetiden på lånet, slik at du blir raskere ferdig med nedbetalingen. Uansett dette velger du i så fall selv.

Godt nytt år!
on 08:00 by Admin |   Edit