Låne til nye prosjekter

Bør du låne penger til et nytt prosjekt?

lån penger til nye prosjekter
Du er ikke alene hvis du har kommet opp med en bra forretningsidé, men mangler startkapitalen til å gjennomføre den. Har du ingen investor som står klar til å skyte inn penger, blir det fort vanskelig hvis du ikke har en god del penger på bok. Hva skal man da gjøre?

Du kan søke om et lån uten sikkerhet, og selv om forbrukslån har en høyere rente enn for eksempel boliglån, kan det fort hende at du vil spare inn alle disse renteutgiftene hvis du får forretningsidèen ut i livet. En god idè er ikke verdt noen som helst ting, hvis du ikke har kunnskapen eller midlene til å gjennomføre den.

En mulighet kan selvfølgelig være å søke om støtte fra Innovosjon Norge, men såfremt du ikke er en kvinne og gjerne jordbruker fra ett grisgrendt strøk, så er sjansen rimelig liten for at du klarer å få tak i noen kroner derfra.

Skaff deg den finansieringen du har bruk for her i dag

Nei, ikke sitt å vent på mirakler. Har du en forretningsidé, eller noe annet som du har lyst til å begynne med, men ikke har mulighet til å finansiere den fra egen lomme, så gjør noe med det. Det finnes utrolig mange som har manglet penger til en god mulighet eller et nytt prosjekt, som aldri har kommet lengre enn til planleggingsstadiet.

Hvis dette er noe du har tro på, og selv mener har livets rett, bør du også være villig til å satse på det. Hvis en del av planen er å få med deg en investor på laget, vil det også være mye enklere hvis den personen ser at du også er villig til å satse med egne (eller lånte) penger.

Lag først en god en forretningsplan, som blant annet inneholder hvor mye kapital som kreves for å få prosjektet på beina. Kanskje kan også noen du kjenner bidra med penger, men det kreves at du klarer å forklare om prosjektet ditt på en overbevisende måte.

Med et forbrukslån uten sikkerhet, kan du låne fra 5.000 kroner og helt opp til 360.000 kroner uten å måtte forklare hva pengene skal gå til. Nedbetalingstiden velger du selv, den kan med større beløp strekke seg til en periode på 15 år, men det vil såklart lønne seg å betale ned lånet før den tid. Ikke bli sittende på gjerdet, men realiser prosjektet ditt i dag. Lykke til!
on 13:48 by Admin |   Edit