Forbrukslån uten kredittsjekk

Det er i dag mange som søker etter forskjellige lån på nettet, og hvis du er ute etter et forbrukslån uten kredittsjekk finnes det noen muligheter. Selv om de fleste banker og långivere i Norge kredittsjekker sine potensielle kunder, finnes det noen selskaper som ikke utfører en altfor grundig eller omfattende sjekking av økonomien til de som vil søke.

Vi kan anbefale å søke gjennom et selskap hvor kredittvurderingen ikke er like nøye som hos en del andre banker vi kjenner til i Norge. Noe av problemet med å søke om et såkalt lån uten kredittsjekk er at bankene kredittsjekker sine potensielle kunder for å sikre fremtidige innbetalinger av de lånte pengene. Derfor er det heller graden av kredittsjekken man ønsker å finne ut av, men har du for eksempel betalingsanmerkninger, vil disse stort sett bli fanget opp hvis de fortsatt er aktive.Det er mange som av forskjellige årsaker har behov for et lån uten kredittsjekk, og gjerne et lån som blir behandlet på rimelig kort tid. Årsakene kan for eksempel være en uforutsett regning, sykdom uten lønn eller andre grunner. Med et inkassokrav hengende over seg, vil også mange banker se strengere på lånesøknadene og kanskje ikke innvilge utlånet selv om det gjelder små beløp som ved SMS-lån. Med betalingsanmerkninger som er registrert blir det vanskeligere, og da spiller beløpet mindre rolle, ettersom sikkerheten for banken gjerne vurderes som alt for lav.

Et privatlån kan selvsagt anbefales i denne sammenhengen, ettersom man da ikke kredittsjekkes på den samme måten. En vurdering av privat økonomi er uansett vikitgere når det gjelder større beløp, da sikkerheten spiller en større rolle for utlåner ettersom tapet kan bli større.

Hva skal du gjøre hvis lånet ikke innvilges?

Blir søknaden om forbrukslånet avslått, er det ikke så mange muligheter igjen. Ettersom det gjelder private banker og utlånere, har man ingen klagerett i forhold til om lånesøknaden innvilges eller ikke. Det eneste man egentlig kan gjøre, er å prøve å søke hos noen andre selskaper som ikke har like strenge krav til sine søkere. De fleste vil uansett gjøre en eller annen kredittvurdering, selv om noen kun krever en minstealder eller en minsteinntekt, vil alle norske långivere forsøke å sikre pengene sine på en best mulig måte.

Dette gjelder både for selskaper som utsteder kredittkort og lån uten sikkerhet, ettersom det i begge tilfeller ikke er mulig å drive inn pengene ved å selge gjenstanden det er tatt pant i. Noen velger også å innvilge søknader hvor det stilles med enten en medsøker eller en kausjonist for pengene, men da er det egentlig ikke snakk om lån uten kredittsjekk, ettersom det da er kausjonisten sin økonomiske situasjon som vurderes på dine vegne.
on 13:22 by Admin |   Edit