Lån til tannlege

Det er mange i Norge som vegrer seg for å gå til tannlegen, og det er ikke alltid at det skyldes tannlegeskrekk. For mange er et besøk til et tannlegekontor rett og slett en litt for kostbar affære, og da spesielt hvis man ikke har kapital tilgjengelig. Det kan fort koste en del tusen kroner for tannpleie i dag hvis det gjelder mer alvorlige inngrep, så hvordan skal man enkelt skaffe seg en billig finansiering til å gjennomføre nødvendige inngrep?


For det første så kan det være fornuftig å skaffe seg en finansiering på et så tidlig tidspunkt som mulig, for utsetter man problemet er risikoen stor for dette blir enda dyrere enn hva som var tilfellet til å begynne med. En ting som er helt sikkert, er at tennene ikke leger seg selv, så det lønner seg økonomisk å ta tak i problemet med det samme, og heller søke om et lån med en så lav rente som mulig.

Hvem tilbyr da finansiering til tannbehandling?

Et godt alternativ i denne sammenhengen kan være et lån uten sikkerhet gjennom selskapet L'easy. Denne finansieringen kan også benyttes til kosmetiske inngrep som for eksempel tannbleking, for det stilles ikke spørsmål om hva det innvilgede lånebeløpet skal brukes til. Er du over 20 år kan du låne inntil 350.000 kroner med en lav rente fra Lendo, som tilbyr en nedbetalingstid på opp til 12 år. (Eks: eff. rente 16,84% 65.000 o/5år etabl.geb. 695.- tot: 94.150). På denne måten slipper du store engangsutgifter.

Søk om lånet fra Lendo her

Mange norske tannleger og tannhelsesenter samarbeider med Cresco, som tilbyr en kreditt på inntil 75.000 kroner på kredittkortet Cresco Access. Ulempen med denne finansieringen kontra et lån fra Lendo, er at den effektive renten er mye høyere. Låneeksempelet er: Eff rente 31,8 %, 15000 o/12 mnd. Totalt 17.368, hvor vi ser at en rente på 31,8 % effektiv ligger på nesten det doble av et lån uten sikkerhet fra Lendo.

Andre selskaper tilbyr forbrukslån uten sikkerhet på helt opp til 360.000 kroner, men forhåpentligvis ser du ikke fram i mot en tannlegeregning på slike summer. Et hvitere smil kan være verdt å betale en god del penger for, men ikke lån for mye i forhold til din totale gjeldsgrad.

Å ta opp et lån for å gå til tannlegen kan også spare deg for unødvendig mye lidelse, for det å være plaget med dårlige tenner kan både være vondt og ubehagelig, samtidig som man også kan slite med dårlig selvfølelse eller redsel for å smile ute blant folk. Så mangler du penger til å oppsøke tannlegen din, kan det være en god investering å låne penger slik at du får gjort noe med det med en gang. Det blir i hvert fall ikke billigere av å vente.
on 09:33 by Admin |   Edit