Har du lån hos forskjellige långivere?

Hvis du har lån hos forskjellige långivere, så vil det være fordelaktig økonomisk å refinansiere dyre smålån og eventuell kredittkortgjeld. Med en rask og enkel refinansiering kan du nemlig senke dine lånekostnader betraktelig, og dermed spare penger. Vi anbefaler flere seriøse selskap som tilbyr nettopp refinansieringslån, og som også tar jobben for deg med å samle all gjelden inn til ett enkelt lån. Det eneste du behøver å gjøre er å sende inn en søknad online, så tar bankene deretter kontakt med dine kreditorer og betaler ut det du skylder til de forskjellige långiverene. Dernest har du bare en enkelt långiver å forholde deg til, noe som for det første som oftest blir en god del billigere, men også mye enklere å holde oversikt over.

Både Lendo Bank og Bank Norwegian tilbyr denne tjenesten, og du kan her søke helt uforpliktende hos begge for å sammenligne de vilkårene du får tilbud om:


Velg det billigste alternativet for refinansieringen

Du velger selvsagt å slå til hos det selskapet som gir deg det beste tilbudet med den laveste prisen hver måned. Begge opererer med lave termingebyr på 30 kroner, og skillet på etableringsgebyret er bare på 50 kroner, men dette skal kun betales en gang, i forbindelse med opprettelse av refinansieringen. Tilbydere av smålån har ofte høyere termingebyr, og med et par slike smålån sparer man fort inn en 60 kroner i måneden bare på termingebyret, og det er før man tar hensyn til renteberegningen!

Det finnes noen uttryk som sier at det er dumt å betale for mye, og at man ikke skal være trofast mot banken sin, og begge disse stemmer veldig godt med hensyn til refinansieringer. Med noen veldig enkle grep så kutter du fort utgiftene dine med mange hundrelapper i måneden, litt avhengig av den totale gjeldsbyrden.

Begge bankene tilbyr en nedbetalingstid på opp til 15 år, og dette er også noe som du har muligheten til å forandre underveis. Aldersgrensen er for tiden på 23 år, og det stilles krav om at man har en fast inntekt. Desverre så tilbys ikke slike refinansieringslån til personer som har betalingsanmerkninger, hvor man da heller får vurdere et såkalt inkassolån hvis økonomien er ille ute å kjøre.

Når søknadene er sendt inn online får man svar med en gang på om lånet innvilges, og til hvilken rente som tilbys. For å spare unødvendig mye tid, kan man signere søknadene med BankID, hvorpå hele søknadsprosessen kan gjøres elektronisk. Dette er begge seriøse banker som gir gode vilkår for en refinansiering. Så kutt utgiftene dine i dag, og skaff deg en bedre rente på lånene dine.
on 13:43 by Admin |   Edit