Raskeste forbrukslån

lånejungelDet er mange som bruker utrykket lånejungelen om bransjen som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet, og det er kanskje ikke så merkelig når vi ser på hvor mange forskjellige aktører som finnes på markedet. Derfor kan du være sikker på at alle banker du ser omtalt her på Låne.info er seriøse banker og foretak, som opererer i henhold til den norske finanslovgivningen som gjelder til enhver tid.

For mange er det også viktig å få vite ganske raskt om man får innvilget et lån, så hvor skal man søke og hvilket er egentlig det raskeste forbrukslånet? Det finnes kanskje ikke et entydig svar på dette, men det går i hvert fall ann å prøve. Du husker kanskje filmen Gone in 60 seconds med Nicolas Cage og Angelina Jolie, hvor de klarer å stjele en bil på under minuttet, så spørsmålet blir jo om det er mulig å skaffe seg et forbrukslån på under ett minutt.

Santander Bank gir raskt svar

Via våre annonsører her på Låne.info, har vi tilgang til en statistikk som formidles via Adservice Media (de som leverer annonsene), og her kan man se hvor raskt det faktisk går å få svar på en lånesøknad om et forbrukslån uten sikkerhet. Faktum er at det er mulig å søke om et lån på under ett minutt, selv om det vanligvis tar det mellom tre og sju minutter avhengig av hvor fort man skriver. Her er de to raskeste søknadene som ble sendt inn i mai måned, og du kan se at hele prosessen ble gjort på mindre enn 60 sekunder.

"Santander Bank - Lån inntill kr 250.000 - 2013-05-23 00:58:38 2013-05-23 00:59:20 - 42 sec"
"Santander Bank - Lån inntill kr 250.000 - 2013-05-04 10:49:13 2013-05-04 10:50:10 - 57 sec"

Det du ser er dato og klokkeslettet fra noen har klikket seg inn til søknadskjemaet hos Santander Bank, til søknaden er ferdig utfyllt og svaret blir gitt. Ganske utrolig at dette kan gjøres på så kort tid, men det er også relativt enkle søknader som skal fylles ut.

Søk her om et forbrukslån fra Santander Bank - eff.rente 16,33 %, kr 65 000, o/5 år, etabl.geb. 0,- totalt kr 93 244,-

Nå er det ikke bare Santander som gir svar på søknadene relativt kjapt, dette gjelder alle bankene som vi anbefaler når det gjelder lån uten sikkerhet, og vi anbefaler kun ryddige og seriøse selskaper. Det er viktig å kunne stole på den banken du skal låne penger i fra.

Merknad: Selv om det er mulig å søke om et forbrukslån på mindre enn 60 sekunder, betyr ikke det at du har pengene på konto i løpet av den tiden. Det tar gjerne noen virkedager fra lånet har blitt innvilget, til det blir overført og er inne på din egen konto. Når det gjelder innvilgelse av lånesøknaden fra Santander, så kreves det at du er over 25 år, har en inntekt på minst 200.000 kroner i året og ingen betalingsanmerkninger.
on 11:10 by Admin |   Edit