Lån penger på minuttet

Hvor fort er det egentlig mulig å få ordnet seg et forbrukslån? Kan man bare fylle ut en lånesøknad på nettet og regne med å ha pengene tilgjengelig i løpet av noen minutter? Her finner du ut hvordan du skal gå fram for å få godkjent et lån på så kort tid som overhodet mulig.

Låne penger med svar på få minutter.


For det første så bør du sikte deg inn på selskaper som tilbyr svar med en gang på lånesøknadene de mottar. Flere og flere selskaper i dag har en såkalt autoscreening som automatisk kredittsjekker søkerens betalingsdyktighet. Dette er en komplisert prosess som tar hensyn til en rekke ulike faktorer, men som på vanlig norsk i hovedsak ser etter betalingsanmerkninger og kalkulerer alder, inntekt for å sjekke om søkeren utgjør en stor risiko i forhold til å kunne betale tilbake pengene som skal lånes ut. Alle banker som annonserer her på Låne.info gir umiddelbare svar på de lånesøknadene som sendes inn.

Søk lån fra Lendo - 65 000 kr, eff.rente 16.84%, 5 år, etbl geb 650 kr, totalt 94150 kr.

Det vil si at når du har brukt et sted mellom 3 og 5 minutter i gjennomsnitt på å skrive inn dine opplysninger, ønsket lånebeløp etc, så vet du med det samme om du får innvilget lånet eller om de av en eller annen årsak ikke ønsker å foreta en utbetaling til deg. Så enkelt og så greit, det er kanskje den største fordelen med å søke om et lån online, nemlig at du øyeblikkelig vet om du får lånt de pengene som du ønsker. Det er jo det et lån på minuttet handler om, ikke å måtte vente på en saksbehandling som trekker ut over flere uker.

Hvor lenge må man vente på pengene?


Vi har tidligere skrevet litt om hvor lenge man må vente før et lån blir overført til ens egen konto, og i hovedsak dreier det seg om et sted mellom 2 og 4 virkedager, litt avhengig av hvilken bank du velger å benytte. For å framskynde prosessen bør du samtidig ha tilgang til din BankID, når søknaden skal underskrives. Da slipper du nemlig å vente på postgang og eventuelle forsinkelser der, hvor det kan ta unødvendig med ekstra tid før alle papirer er i orden.

I forhold til for eksempel et boliglån får man ikke et lånetilsagn eller et lånebevis som man kan benytte til å framskynde en kreditt hvis du skal kjøpe en vare med et usikret forbrukslån. De fleste varer man kjøper med pengene fra et forbrukslån er vanlige forbruksvarer, og da gjelder det som i mange andre tilfeller at cash is king. Mange som selger slike varer, som kanskje elektroniske artikler tilbyr også gjerne egne nedbetalingsavtaler med stive renter, så de vil jo gjerne at du heller benytter deres kreditt i stedet for å søke om et eget lån. Det tjener jo tross alt de mere penger på.

Så søk derfor heller om et en finansiering fra en av de utlånerene vi har listet opp her på siden. Fordelene er enkelt og greit at de alle har gode låne- og rentevilkår i forhold til mange andre långivere som opererer i det norske markedet. Søknadsprosedyren går også mye raskere enn hva som er tilfellet hos en del andre banker. Dermed kan du skaffe deg et lån på minuttet til gode vilkår.

Husk på at du bør ha en fast jobb og inntekt for å bli godkjent som kunde på dagen. I tillegg krever de fleste banker at du er over 25 år, selv om noen aksepterer søknader fra personer over 18 år. Med inkassosaker er heller ikke vanlige lån uten sikkerhet tilgjengelige, og man får heller se seg om etter såkalte inkassolån, og disse blir ikke innvilget på minuttet.
on 14:23 by Admin |   Edit