Lån fra GE Money Bank

Det er mange som tilbyr forbrukslån og andre typer av usikrede lån i dag, men hvor skal man søke for å få godkjent en lånesøknad på den raskeste mulige måten? GE Money Bank er en av de eldste aktørene på utlånsmarkedet i Norge, når det kommer til forbrukslån uten sikkerhet og selskapet kan tilby gode vilkår når det gjelder både effektive renter, termingebyr og øvrige kostnader forbundet med et forbrukslån i dagens marked.

Søk om et forbrukslån på dagen


Du kommer direkte til søknadskjemaet for forbrukslån uten sikkerhet hos GE Money Bank som nå har blitt til Santander Consumer Bank her: Søk nå. Låneeks: Eff.rente 16,84 %, kr 65 000 o/5 år, etabl.geb 650 Tot. kr 94 150,- Lånerammen hos selskapet ligger på mellom 30.000 og 250.0000 kroner, hvorpå du som registrert kunde har muligheten til å utøke lånet innenfor den avtalte lånerammen på 250.000 kroner med ytterligere 50.000 etter behov og ønske.

Hvis du vurderer å velge (tidligere GE Money Bank) Santander Consumer Bank fremfor andre långivere, skal du vite at en lånesøknad til banken er gratis og uforpliktende, dermed får du presentert et tilbud med vilkår og betingelser fra banken, som du kan velge og akseptere eller ikke. Her er det den strenge finanslovgivningen i Norge som regulerer, og du som forbruker har ingenting å tape på å søke om lån hos flere långivere.

Renten du får på et lån fra Santander er av de laveste du finner på lån uten sikkerhet i Norge, og denne starter på 7,9 % nominelt.


For å kunne søke om et forbrukslån fra GE Money Bank må du være over 25 år samt ha en årsinntekt på minst 200.000 kroner, og for å få godkjent lånesøknaden kan du heller ikke ha noen inkasso- eller betalingsanmerkninger. Lån de pengene du har bruk for, og sørg for å velge en rimelig nedbetalingsplan som passer akkurat din økonomiske situasjon.