Lån til bryllup

Det er noen ting som man gjør bare en gang i livet, og bryllup er en slik ting. Men selv om dette er en stor dag som krever mye planlegging, er det ikke alltid at man har økonomi til å gjennomføre alle de delene av bryllupet som man kunne ha tenkt seg. Å ta opp et lån til bryllup er derfor noe mange har vært nødt til å gjøre for å kunne få det til å bli en slik stor opplevelse som det bør være. Et "vanlig" bryllup i Norge i dag koster fra i overkant av 100.000 kroner for ca. 70 gjester, og har man ikke rike foreldre eller en ganske så pen sparekonto, så sier det selv at dette er mye penger å måtte ut med på en gang.

Hva er så løsningen? Jo, som du sikkert skjønte så går det utmerket å ta opp et forbrukslån for å betale bryllupet. Det er faktisk ikke like ille som det kanskje høres ut i utgangspunktet. Det å betale ned på gamle kredittkort hvor shoppingen har gått over styr er ganske kjedelig, men å betale noen få tusenlapper i måneden for en finansiering som ble benyttet til giftemål svir ikke like mye. Kanskje er det også selve bryllupsreisen som må dekkes inn av lånte penger, men dette er også et minne for livet, og kan ikke sammenlignes med impulsshopping betalt med et kredittkort.

Et lån som har gunstige betingelser og rask behandlingstid, er forbrukslånet til Bank Norwegian. Lån inntil 350.000 med rente fra 9,59%! Eksempel: 65k o/5 år,17,8%, etb. 950 Tot: 95.872kr. Minstebeløpet er på 5.000 kroner og du velger selv det beløpet som dekker inn de behovene dere har. Nedbetalingstiden er også fleksibel og kan justeres underveis om det skulle være nødvendig. Det går ann å søke om lånetilsagn slik at det blir lettere å planlegge når dere vet hvor mye penger som finnes til rådighet.

Normalt så får man svar automatisk på om søknaden innvilges, og søker dere to stykker sammen øker sjansene. Det kreves at søker er fri for inkasso og betalingsanmerkninger, samt har en grei økonomi. Så skaff deg en finansiering om det er der behovet ligger, så er det bare å begynne å planlegge bryllupet inn i de minste detaljer!
on 14:20 by Admin |   Edit