Låne penger til Bitcoin

Bitcoin og andre kryptovalutaer som Etherum, Litecoin, Ripple med flere er i vinden for tiden. Dette er nå en utrolig måte å tjene penger på. Verdien av Bitcoin har tredoblet seg siden i sommer, og det beste er at du ikke en gang behøver å kjøpe Bitcoin for å kunne tjene penger på investeringen. Men, har du ikke penger å satse bør du nå sterkt vurdere å låne penger for å kjøpe Bitcoin eller andre typer av kryptovaluta.

Registrer deg på Coinbase her for å kjøpe Bitcoin i dag

Fra i sommer til nå i november har du kunnet økt din investering på over 300 %, og det siste året har prisen på Bitcoins steget med utrolige 1.000 %. Den neste største krypovaluta Etherum har i løpet av de siste 12 måneder steget med smått utrolige 3.175 %. Altså om du hadde kjøpt Etherum for 10.000 kroner for ett år siden, ville du i dag hatt 317.500 kroner. Det sier seg selv at det ikke hadde vært alt for dumt å lånt penger til et slikt prosjekt.Hinderet for mange når det kommer til å kjøpe slik valuta, er at det kan være litt vanskelig å få til handelen. For det første må du opprette konto på en av børsene som omsetter bitcoins eller de andre altcoins som de kalles. Vanlige penger overføres når du kjøper Bitcoins, som du deretter kan kjøpe andre coins for om du ønsker det. Deretter må du overføre de til din egen lommebok, som helst bør oppbevares på en sikker slags minnebrikke, for å forklare det enkelt, som du oppbevarer offline. Prosessen er relativt komplisert og tidkrevende, men dette er måten du må gjøre det på hvis du vil kjøpe mindre typer av altcoins som f.eks Monero, Ripple eller andre.

Kjøpe sertifikat til Bitcoin eller Etherum


Men hvis du heller ikke er så veldig teknisk anlagt, har du muligheten til å kjøpe såkalte sertifikat som følger prisen på enten Bitcoin eller Etherum via en konto hos Nordnet. Her kan du søke opp et sertifikat som heter XBT Provider, som følger prisen på disse to etterhvert verdenskjente valutaene. Selv kjøpte jeg sent i august, når alle sa at det var for sent, og at dette helt sikkert var en boble, men en økning på omtrent 60 % siden da er ikke noe å klage over. Når dette inlegget skrives den 16. november 2017, nærmer prisen på Bitcoin seg 7.800 $ og Etherum 330 $, og alt tyder på at utviklingen fortsetter.

Selv om ingen kan spå helt sikkert inn i framtiden, tyder det meste på at kryptovaluta har kommet for å bli. De mest optimistiske snakker om en 100 dobling av dagens prisnivå, men selv med en dobling eller 4 dobling som de mest kritiske nevner, gjør at det vil være en veldig lønnsom investering selv med lånte penger. Med et lån uten sikkerhet i Norge, kan du låne fra 5.000 kroner og helt opp til 600.000 kroner, som du kan investere kortsiktig på kryptovaluta, og innfri med en gang når du ønsker det.

Det finnes selvfølgelig også andre måter du kan skaffe penger uten å måtte låne, men dette er i hvert fall en mulighet. Disclaimer: Husk at dette ikke er sikret gevinst og at du kan risikere å tape pengene du investerer.